De Jeugd- & Gezinsbeschermers draagt bij aan de bescherming van kinderen en de versterking van de kwaliteiten van het gezin. Ieder kind heeft recht op goede ontwikkelkansen.
Lees meer
Bij Effectory werken dagelijks ruim 150 professionals met veel plezier en passie aan verschillende werk gerelateerde thema's. Zo helpen zij klanten met het inzichtelijk en meetbaar maken van succes.
Lees meer
Sinds de oprichting in 1989, is de filosofie van G-Star altijd 'Just the Product' geweest. Deze doelbewuste benadering heeft geleid tot innovatieve toepassingen van denim zoals 'luxe denim voor op straat'.
Lees meer
RIBW K/AM zet zich in voor kwetsbare medeburgers met psychiatrische en/ of psychosociale problemen. De organisatie biedt begeleiding en activering, soms in combinatie met huisvesting.
Lees meer
Het ROC Kop van Noord-Holland voorziet in beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor zowel bedrijven als particulieren. Ruim 350 medewerkers bieden op jaarbasis onderwijs aan ongeveer 6000 cursisten.
Lees meer
De Pieter Raat Stichting ondersteunt senioren in Heerhugowaard op het gebied van welzijn, gezondheid en wonen. In de organisatie ligt de focus op mensen: zowel cliƫnten als de circa 300 werknemers.
Lees meer
Enjoying innovation, dat doen we bij Magnus. Wij zijn een bureau voor organisatieadvies & IT dienstverlening, opgericht in 1990. We zijn samenwerkende experts met elk een eigen vakgebied.
Lees meer